Starten på et romantisk blomsterbed

Starten på et romantisk blomsterbed

Forleden da jeg handlede ind i Fakta, fandt jeg en reol hvor de bl.a. solgte Dahliaknolde. Jeg elsker Dahlia, og har allerede sat en del knolde til forspirring. På reolen hang der også poser med tørrede pælerødder, som kunne blive smukke brudeslør med tiden.

Posen kostede kun 20,- og der var 2 stk i. Jeg købte to poser.
Da jeg kom hjem lagde jeg rødderne i vand i lidt over en time, og plantede dem derefter i det bed jeg arbejder på at blive til et romantisk staudebed, som gerne skulle passe godt ind i vores bondehave 🙂

I beddet plantede jeg sidste år nogle hvide buskroser. Og i efteråret satte jeg en masse tulipanløg, kun i lyserøde og rosa nuancer. Men da foråret satte ind, dukkede der flere tulipaner op end jeg huskede at have sat, så måske der i år er ‘farisærer’ med farver der ikke passer ind. Dem skal jeg have flyttet efter afblomstringen, så de kan komme i et bed der passer bedre til dem 😉

Senere på foråret vil jeg plante nogle Hosta. De skal stå inde bag ved roserne og brudeslørene. Hosta kan godt lide at stå i skygge, så her er planten perfekt.

Måske beslutter jeg mig også for at sætte en kant af lavendeler forrest i bedet.

Indtil videre skal der lidt fantasi til for at forestille sig, hvordan bedet kommer til at se ud, men inde i mit hovede bliver det SÅ smukt 🙂

Så nu er det bare om at vente på at mine planter vokser op og springer ud, så det kan blive rigtig smukt at kigge på <3

I mellemtiden vil jeg koncentrere mig om vores andet projekt her i landbohaven: Mit orangeri

Har du også gang i nogle haveprojekter dette forår?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.