Tavsheden er brudt

Der har været stille her på bloggen. ALT for stille ALT for længe, jeg ved det godt.

Jeg har haft problemer med at kunne kigge i længere tid på en computerskærm, og den begrænsede tid det har kunnet lade sig gøre, har jeg sparet til mit arbejde 🙂

Grunden til den sparsomme tid ved skærmen, skyldes at jeg for knapt en måned siden fik opereret mine øjenlåg. Jeg havde ventet i 4,5 år på denne operation, og den var meget tiltrængt: Da jeg har piskesmæld, og dermed kronisk hovedpine, har det belastet den hovedpine endnu mere, ved at jeg konstant har gået og løftet mine øjenbryn for at kunne se ud af mine øjne, uden at jeg følte at der hang et gardin ned over dem.

Jeg blev opereret hos Erik Løntoft inde i Odense, og han var super god (ikke noget at sige til at ventelisten var på over 4 år) og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, selvom jeg desværre fik en infektion i øjnene (deraf kommer den begrænsede skærmtid)

Se med nedenfor, hvordan mine øjenlåg er blevet flottere og flottere dag for dag:

 

Sådan så mine øjne ud, inden operationen:

Lige efter operationen: Det der ses over næseryggen er bare trådender sat fast med englehudsplaster.

Dag 1: Øjenlågene er lidt hævede.

Dag 2: Specielt det venstre øje er hævet.

Dag 3: Hævelserne er allerede på retur, men der kom en anelse væskeansamling under venstre øje (fordi jeg ikke kunne ligge stille!!!!)

Dag 5: Hævelserne er endnu mere på retur.

Dag 8: Trådene er fjernet.

Dag 14: Infektion i øjnene og i det ene øjenlåg….. Det krævede en lørdag og en søndag hos vagtlægen 🙁

Dag 24: Det højre øje er stadig en lille bitte smule hævet, og arrene er stadig en anelse røde, men resultatet er blevet super godt, og jeg kan kun anbefale andre der lider af tunge øjenlåg at få det gjort 🙂

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.