That’s what friends are for

I dag var en god dag. Jeg må jo desværre stadig ikke rigtig bruge mine arme (jeg tæller dagene….3 dage endnu) så Anne Marie var så sød at komme forbi og give Alfred og Bertha en ordentlig omgang med kamme og børster. Iiiiiih de blev SÅ fine, og Alfred opførte sig helt eksemplarisk, og pev eller pjevsede næsten ikke….dyyyyygtig dreng.
Bertha, derimod, skulle nok fortælle Anne Marie at hun ikke ville finde sig i at blive børstet på bagpartiet. Hun knurrede (faktisk vildt sødt knurren hun har…hun lyder lidt som en mini-propel) men hun må lære, at der ikke er noget at gøre, og at den knurrende propellyd må hun lægge på hylden!

Imens Anne Marie stod og ordnede Alfred, kom min dejlige nabo, Yvonne ind og slog mit græs. Jeg er helt overvældet over den store hjælp jeg får i denne tid, hvor jeg er lettere handicappet, og jeg ved der er mange flere søde venner og veninder der står på spring for at hjælpe.
Du kan tro at det varmer helt inde i mit hjerte, og det betyder så uendeligt meget for mig, at jeg ved at mit netværk er stærkt og solidt. Det er uvurderligt, og det giver mig en daglig glæde, at vide, at de mennesker jeg holder så meget af, er der for mig, også når jeg har brug for hjælp. Det betyder ALT for mig <3

Anne Marie er gået igang med at ordne Alfreds KÆMPE pels. Det kræver tid og tålmodighed, både fra hund og “frisør” 🙂

Alfred siger tak for hjælpen til Anne Marie <3

Bertha bliver også børstet. Hun kom til at ligne en hel lille isbjørn 🙂

Såååååå fiiiiiiin hun blev. Hvor er det dejligt med en kyndig “hundefrisør” 😉1 thought on “That’s what friends are for”

  • Hvor er de blevet fine ,de små vuffer. Dejligt med et godt netværk. Det er guld værd. Knuuuuuuus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.