Tidsfordriv af den rigtig gode slags

Tidsfordriv af den rigtig gode slags

Jeg elsker at strikke

Jeg tror ikke der er nogen der er i tvivl om at jeg elsker at strikke. I det hele taget at være være kreativ.
Det er egentlig ikke fordi jeg er en super-strikker, selvom jeg har strikket siden jeg var en lille pige. Men i mange år var det ikke moderne at strikke, og man blev nærmest set skævt til, hvis man fortalte at man strikkede. Så i mange år strikkede jeg kun lidt, eller strikkede i smug 😉

Men for nogle år siden, kom der gang i strikkepindende igen, og jeg har siden da strikket mange større eller mindre projekter, med godt eller mindre godt resultat 🙂

Nyt projekt

Forleden kastede jeg mig ud i et nyt projekt: Et sjal som jeg vil bruge til de kølige sommeraftner på terrassen, eller omkring halsen på en kold vinterdag. Sjalet hedder ‘Dubai’ og er fra bogen ‘Around’ skrevet af Susie Haumann
Det er et sjal der minder en del om de smukke (og meget populære – og dyre ) kashmir tørklæder fra La La Berlin og jeg synes det er rigtig smukt.

IMG_0482

IMG_0479 IMG_0480 IMG_0483

Jeg har valgt at strikke det i et garn der er en kombination af uld og bomuld. Ellers kommer det til at kradse, og det bryder jeg mig ikke om. Jeg er endnu ikke nået så langt med sjalet – der er lang vej rundt på hver pind – men det er rart og overskueligt at sidde med. Altså når man lige har knækket koden til mønsteret 🙂

Desuden har jeg også valgt en lidt anden farvetone, end den foreslåede i opskriften. Jeg tror det bliver rigtig flot!

Næste projekt bliver måske et hæklet krammedyr. Jeg er endnu ikke så stærk i at hækle, men jeg er så pjattet med de hæklede udgaver af krammedyr, og mon ikke der dukker en baby op, som kunne få glæde af sådan en lille fyr?

Enten skal det være sådan en lille krammefætter:

001

Set hos Halager

Eller også sådan et skønt elghovede:

blogger-image--2095429812

Set hos ‘Hvad bier tænker’
Jeg holder lige lidt pause med at strikke køkkenhåndklæder og karklude. Jeg har hele skuffen fuld. De skal bruges som gaver med tiden. Så indtil da, ligger de lidt på standby. Mine egne køkkenskuffer er nemlig også fyldt op med de hjemmestrikkede klude 🙂

Nå, tilbage til strikketøjet og den varme kaffe 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.