En tøjglad Frøken Leth har atter shoppet ;)

En tøjglad Frøken Leth har atter shoppet ;)

Jeg elsker at få nyt tøj. På det punkt er jeg vist ikke så anderledes end andre kvinder. Jeg elsker endnu mere hvis jeg kan gøre et godt køb, og få noget tøj som ikke koster det hvide ud af øjnene og som stadig er smart.

Forleden kom jeg forbi en, for mig, ny webshop som sælger tøj til kvinder i et overkommeligt prisleje. Shoppen hedder Meline og har det specielle koncept at ejerne selv rejser til Paris og håndplukker det tøj de ønsker at sælge i shoppen. Det er derfor nøje udvalgt, og omkostningerne er holdt helt nede.

Det kommer mig  til gode som kunde i den sidste ende, og det koncept er jeg egentlig ret vild med 😉

Jeg har nu bestilt et sæt tøj og en skjorte hos Meline.dk og glæder mig til at modtage mine varer. Det var i hvert fald nemt at handle der, så hvis tøjet lever op til mine forventninger – hvilket jeg helt sikkert tror det gør 🙂 – er det bestemt ikke sidste gang jeg handler der 🙂

flamingoskjorter-t hoodyfrontsortmeline-t sortsweatsstjernerfront

Her er hvad jeg har bestilt. Jeg ELSKER blødt hyggetøj, så det kan jeg ikke få for meget af 😉

Hvis du er hurtig, kan du nå at få rabat på mange af varerne hos Meline. De kører nemlig i disse dage regnvejrsudsalg 😉
Så skynd dig at kigge forbi shoppen, hvis du vil sikre dig noget lækkert og billigt tøj!

OBS! Dette er et sponsoreret indlæg, alle ord og meninger er mine egne.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.