Torsdags-Tip #13

Torsdags-Tip #13

Efter en velfortjent (synes jeg i hvert fald selv) juleferie, er jeg atter tilbage ved tasterne og giver dig Torsdags-tip #13.
Den travle hverdag viste sit grumme ansigt, så denne uges Torsdags-Tip er lige blevet en enkelt dag forsinket – men skidt, det skal nok gå, for i frost og slud, skal torsdags-tip ud 😉

Denne uges tip synes jeg er en rigtig sød måde at genbruge morfars gamle Bornholmerur på. Hvis du ikke har en morfar, eller morfar slet ikke har sådan et ur, kan du helt sikkert finde et billigt ur på Den Blå Avis eller Gul og Gratis:

IMG_6034

Du kan vælge at gå all in, lige som på billedet ovenfor, men ellers kan du måske bare nøjes med at male det, og tapetsere det inden i. Det kunne også blive rigtig flot, er jeg sikker på. Det gode er, at du kan vælge lige nøjagtig den farve du synes passer ind i din indretning, og dermed få personliggjort din stil.

Du kan lave samme forandring på et gammelt væghængt stueur. Det kan være at du synes at et bornholmerur kan virke en anelse voldsomt, hvor med et stueur er det knapt så dominerende. Jeg tror det kunne være rigtig sødt på børneværelset, hvor det kunne indeholde små fine dukker eller biler.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.