Torsdags-tip #16

Torsdags-tip #16

Denne uges torsdags-tip #16 er i nostalgiens tegn 🙂
Fra dengang, da man selv fældede juletræet ude i skoven og fragtede det hjem, oven på bilens tag. Ikke noget med en Brenderup trailer der 🙂

For at skabe den nostalgiske julestemning, kræver det et par gamle legetøjsbiler og små juletræer. Og da jeg jo ikke har drengebørn, og derfor ikke har kunnet gå på rov i gamle aflagte legetøjsbiler, tog jeg i eftermiddags hen til genbrugsbutikken, i håb om at finde noget jeg kunne bruge.

Jeg havde heldet med mig: Hele 4 legetøjsbiler faldt i min smag (2 til mig og 2 hjem til kærestens hus) til den nette sum af 34 kroner 😉

Derefter gik turen hjem og finde stofbånd og de tidligere indkøbte juletræer (Søstrene Grene) frem, og så var det bare at binde træet fast på bilen.

Dernæst pakkede jeg 2 tændstikæsker ind, og bandt dem ovenpå bil nummer 2. Nu kommer de som i et sæt 🙂 og de er blevet helt som jeg ønskede det.

IMG_7665

IMG_7668

IMG_7667

IMG_7666

 

Jeg synes bilerne er blevet rigtig søde, og de 2 af dem står nu og pynter på mit lille bord inde i stuen. De 2 andre venter på at blive foræret til min kæreste. Håber han bliver glad 🙂

Hvad synes du om hjemmelavet julepynt? Er det noget du gør i, eller vil du hellere købe det fikst og færdigt?
Jeg kan lide begge dele, men det sjoveste er helt klart det hjemmelavede julepynt. Der er der både en historie bag, og der er lagt noget energi i fremstillingen -og så får man det samtidig lige som man ønsker det.

Inden vi ser os om, så er det første søndag i advent, og julen kan rigtig gøre sit indtog her hos os. Traditionen tro, bliver der pyntet til jul den dag, og det kommer også til at ske i år, omend nok først engang hen under aften. For søndagen skal tilbringes til julebazar på Kolding Designskole, sammen med mine to døtre. Det glæder jeg mig til. Det er første gang vi skal besøge julebazaren, men vi er alle 3 sikre på at det bliver en dejlig og meget inspirerende dag – specielt for den yngste datter (15 år) som drømmer om at blive optaget samme sted om nogle år.
Jeg er SIKKER på at hun nok skal komme igennem nåleøjet til den tid, for hun er en MEGET talentfuld tegner Hvis hun giver mig lov, vil jeg vise jer nogle af hendes tegninger en dag.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.