Torsdags-tip #17

Torsdags-tip #17

Denne uges torsdags-tip #17 er lidt anderledes end det plejer at være. Det er nemlig et tip til NÆSTE år:
Hvis du interesserer dig for design og kunsthåndværk, så tag til julebazar på Kolding Designskole.

Pigerne og jeg var med til deres julebazar i weekenden, og det var første gang vi deltog. Det var et super godt arrangement, og de mange boder bugnede af lækre designede ting til overkommelige priser. Der var computertasker, smykker, illustrationer, tøj, julepynt, keramik og meget meget mere.

Det var nuværende og tidligere studerende på Kolding Designskole, som havde boderne på julebazaren, så vi havde rig mulighed for at få en sludder med flere af dem, om hvordan det er at gå på skolen. Det var der en særlig grund til, fordi den yngste af mine døtre har en stor drøm om at komme ind på selv samme skole efter gymnasiet. Hun har et stort tegnetalent, så jeg er sikker på at hun nok skal komme ind til den tid 🙂
På julebazaren fik vi skabt kontakt til en utrolig dygtig illustrator, som går på skolen nu, og hun ville gerne hjælpe Julie med at søge ind, når hun er klar til det. Det synes jeg var et smukt træk af hende <3

I de følgende dage vil jeg vise dig de køb jeg gjorde på bazaren. Jeg ELSKER hvert og et af dem, men dem jeg vil vise dig nu, fik en specielt plads i mit hjerte, lige fra jeg så dem første gang. Jeg vidste bare at jeg MÅTTE eje dem, selvom jeg også vidste at min kæreste ville ryste på hovedet af mig.

 

Men se lige her:

 

Selvportrætter_AP

Jeg købte disse 2 illustrationer. De er i A4 størrelser, og jeg har kaldt dem et par selvportrætter af mig og kæresten 😀
Den talentfulde illustrator bag billederne hedder Anne Storgaard Philipp og du kan også få muligheden for at købe hendes fantastiske og flotte illustrationer. Det gør du via hendes hjemmeside www.annephilipp.dk.

Hvis du er på Instagram, kan du også følge med i hendes process i tilblivelsen af de flotte illustrationer. Du finder hende under navnet @annephilipp.

I morgen vil jeg vise dig en usandsynlig anderledes og kreativ julekugle som jeg også købte til julebazaren. Så glæd dig!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.