Torsdags-tip #22

Torsdags-tip #22

Dene uges torsdags-tip viser det skønneste lille hængende bord, som du selv kan lave (naturligvis 🙂 )

Det er en af de nye trends indenfor boligindretning, at have noget ‘svævende’ eller hængende. Specielt den knytteteknik der kaldes for macramé, hvor man knytter, eller fletter, f.eks en holder til at have sin potteplante hængende i, er et af de helt store trends. Og MEGET retro! Jeg kan huske fra mit barndomshjem i 70’erne og 80’erne, at vi havde potteplanter hængende i sådanne snore, vist nok knyttet i hampegarn og med træperler som pynt.

Man behøves ikke at gå SÅ meget tilbage i tiden, og være tilhænger af retro-tendensen. Jeg har nemlig fundet en super god DIY opskrift på at lave et lille hængende bord, som slægter macramé-tendensen lidt på, men som er fortolket på en noget mere tidssvarende måde.

Jeg har fundet det søde bord på den danske blog der hedder monsterscircus.com .  Bloggen fyldt med en masse lækre DIY ideer og andre spændende ting omkring indretning og trends. Så bloggen er bestemt et besøg værd.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kilde: monsterscircus.com

Floating_table_partII

Kilde: monsterscircus.com

Det lille svævende bord er super sødt, og vil passe godt ind i den moderne indretning, både på børneværelset, soveværelset, entreen eller stuen. Og man kan jo lave det så stort eller lille som man ønsker det, og synes det passer ind. Bordet har en skandinavisk enkelthed som jeg rigtig godt kan lide.

Hvad synes du? Kunne du også godt tænke dig at lave sådan et svævende bord? Jeg vil rigtig gerne høre om det, eller se det færdige resultat. Så læg gerne en beskrivelse ind i en kommentar herunder, eller læg et billede ind på Frøken Leth’s Facebookside her eller tag mig på Instagram @Froeken_Leth 

Jeg glæder mig til at se dit færdige resultat, og jeg skal selvfølgelig nok også vise dig mit bord, når jeg får det lavet engang 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.