Torsdags-Tip #27 – Påskeideer til haven

Torsdags-Tip #27 – Påskeideer til haven
Der findes mange gode blogs

I denne tid har jeg søgt efter påskeideer til haven. Og jeg faldt over en af de mange haveblogs der findes på nettet. En af mine favoritter er Fru Pedersens Have. Anette som har bloggen, er meget kreativ, og viser ofte en masse inspirerende ideer og opstillinger i hendes have.

Påskeideer til haven

Forleden så jeg en super god idé på Fru Pedersens Have, med udendørspynt her til påsken: Betonæg.

Billederne er lånt fra Anettes blog: Fru Pedersens Have

Du husker måske da jeg lavede betonjulekugler op til jul. Her var det også efter inspiration fra Anettes blog.

Nu er det så påskeæg støbt i beton, som jeg vil prøve at lave. Så kan jeg få pyntet lidt op til påske i år. Altså bare udenfor.

Du finder vejledningen til at lave de søde påskeæg lige her.

Det er mange år siden jeg pyntede op med påskeharer og kyllinger indendørs. Det var kun da pigerne var små. Nu er de store, og lægger nok ikke engang mærke til, hvis der skulle stå en lille forkølet påskehare i hjørnet 😉

Hvad med dig? Pynter du op til påske hvert år?

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.