Undgå at falde i julepynte-fælden

Undgå at falde i julepynte-fælden

Julepyntefælden er vi mange der ofte er faldet i

Man har set en masse smukke julehjem i de glitrende boligmagasiner og drømmer om at bare det kunne se sådan ud hos en selv i december måned. Man kigger ned i sin julepyntkasse på loftet, og må erkende at man ALDRIG kommer i nærheden af det man har set i magasinerne.
Men der er ingen grundt til at miste håbet om at få et smukt og super hyggeligt julehjem:

Jeg har lavet en serie på juleinspirationsmails hvor jeg guider dig igennem julepyntningen ude som inde.

Her tager jeg udgangspunkt i de ting du allerede har, og giver dig tips og tricks til, hvordan du griber det hele an.

 

 

Min mission er at inspirere dig til at få skabt din egen jule-stil som du er tilfreds med, og som ikke behøves at gå ud over dit julebudget.

Mails’ene indeholder:

  • Den første inspirationsmail handler om, hvordan du får overblik over dit julepynt. Og her får du også inspiration og ideer til hvordan du kan pynte dit hjem så det afspejler dig, og ikke boligmagasinerne.
  • I den anden inspirationsmail giver jeg dig tips og tricks til hvordan du kan skabe en juleeventyrlig stemning udenfor, og hvordan du kan byde dine gæster velkommen ved din hoveddør.
  • I den tredje inspirationsmail fortæller jeg dig hvordan du nemt kan binde din egen julekrans og lave juledekorationer.
  • Den fjerde og sidste julemail handler om, hvordan du nemt og simpelt kan dække et smukt og flot julebord. Jeg kommer også ind på det at pynte sit juletræ.

 

 

Så hvis du mangler en julepyntningsguide der er nem og ligetil, skulle du prøve at få tilsendt mine 4 juleinspirationsmails ved at klikke på linket her og lade dig inspirere. Det er nemt og ligetil. Og jeg lover dig at du ikke sidenhen bliver bombarderet med mails fra mig 🙂

Jeg glæder mig i hvert fald til at dele mine juletips og tricks med dig.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.