Værelses-makeover vol. 2

Som jeg skrev forleden, vil jeg vise hvordan Sia’s værelses-makeover er forløbet.

I dag vil jeg vise dig billeder fra selve forvandlingen med det malede vitrineskab og gæsteseng. Jeg syede puder af gamle damask-duge og det mest spændende var at jeg og Anne Marie hentede et dækketøjsskab i Ebberup nede ved Assens. Den historie skal du altså lige høre, for det er KUN Anne Marie og jeg der kan lave sådan et stunt:

Jeg havde på Gul og Gratis budt på et skøøøønt dækketøjsskab, hvor jeg tilbød sælgeren at hente skabet samme weekend, for jeg kunne fornemme på annonceteksten, at han gerne ville ret hurtigt af med det. Jeg var så heldig at få lov til at købe skabet til min budte pris, selvom jeg havde budt RET meget lavere end det var sat til, men det var jeg jo kun glad for 🙂

Jeg spurgte Anne Marie om hun ville med en søndagstur til Ebberup, og det ville hun gerne. Sælgeren sagde nemlig at han muligvis ikke var hjemme, og så skulle jeg selv tage det med, og jeg vidste, at hverken med eller uden piskesmæld, ville jeg ikke kunne løfte et dækketøjsskab op på traileren. Anne Marie foreslog at vi tog hendes bil, for der kunne sæderne lægges ned, og bilen ville blive mere varevognsagtig. Jeg var så handy-woman-overskudsagtig, så jeg lige tog en tommestok med ned til Anne Marie, så jeg lige kunne måle om skabet kunne være der.
Jeg målte længden efter sæderne var lagt ned, og chek, der kunne skabet godt være.

Afsted det gik mod Ebberup, en køretur på ca. 1 time, og vi ankom i god stil til adressen. Sælgeren var stadig hjemme, og han kiggede lidt da vi kom. “Øhm, hvor er jeres trailer?” spurgte han. “Jamen det kan godt ligge omme bagi” svarede jeg. “Jeg har målt”….. Jeg kiggede hen på dækketøjsskabet og kunne se hvad han mente: Det kan godt være at skabet kunne være der i længden….men i højden???? UPS!!!! Jeg havde glemt at måle om skabet kunne ligge i bilen, i bredden. Det kunne det LANGT fra, men skabet var lige hvad jeg havde ledt efter til Sia’s værelse, så jeg VILLE bare have det.

Anne Marie var hurtig, så hun sagde at vi bare lige skulle køre hjem igen, hente Kitty og låne en trailer, for så at komme tilbage igen.
Som sagt, så gjort. En times kørsel tilbage til Strib, finde en trailer, hapse Kitty, og så en times kørsel tilbage til Ebberup, fik ejeren til at læsse et MEGET tungt, stort og flot dækketøjsskab på en trailer der var større end Kitty, og så endnu en times kørsel tilbage til Strib.

Vi havde regnet med at genboerne var hjemme, så de kunne hjælpe os med at læsse skabet af, og slæbe det ned af den smalle kældertrappe, og ind på Sia’s værelse. Desværre havde de så valgt at køre på søndagstur i det fine vejr, så der stod vi med alle vores talenter!
Jeg tænkte at vi måtte gå ind til nabo-Yvonne, og høre om hun kunne samle lidt girl-power sammen med Anne-Marie, bare så de lige kunne få den slæbt ned af traileren, så vi kunne få afleveret den tilbage til dens ejer.
Jeg ved ikke hvor al den power kom fra, men inden vi havde set os om, havde de to tøser fået slæbt skabet ned på Sia’s værelse….Nøj jeg var stolt af dem!!!!
Skabet passede PERFEKT ind på Sia’s værelse, men det kan du jo se lidt senere 🙂

 

Det gamle vitrineskab er ved at undergå en mindre forvandling.

 

Hendes seng er blevet vendt, så den bedre kan komme til sin ret.

 

Det famøse dækketøjsskab. Det var alle turene værd!!!

 

Mit køkkenbord er forvandlet til systue.

 

Lige et billede mere at det skønne dækketøjsskab 🙂

 

Dette var dagens lille historie omkring værelses-makeover. Følg med, de nærmeste dage, så du kan få afsløringen af det færdige værelse.

Må din dag blive fantastisk og indholdsrig.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.