Værelses-makeover

Sidste uge har været en travl uge: Jeg har med venner og veninders hjælp lavet en værelses-makeover på Sia’s værelse.
Hun fik makeoveren i fødselsdagsgave tilbage i august, og da hun skulle være i erhvervspraktik hos hendes far i sidste uge, ja så passede det med, at hun ikke var hjemme hele den uge.

Min idé var, at jeg skulle bruge det jeg havde i forvejen, for ellers løber det hurtigt op, og så dyre gaver giver jeg ikke til fødselsdag 😉
Jeg brugte derfor noget maling jeg allerede havde, gamle duge (enkelte købte jeg for 25,- i ved Genbrug….utroligt hvor mange flotte Damask-duge man kan finde sådan et sted) små lyskæder, og ikke mindst min fantasi 🙂

Sia’s IKEA-periode var slut, så den første dag, afholdte jeg IKEA-giveaway for mine venner. Dejligt der var andre der kunne nyde godt af alle de IKEA-møbler, for de fejlede jo absolut intet. Derefter fik jeg drejet hendes seng, så den kunne komme bedre til sin ret, fik pillet de skæve hylder ned, der hver dag truede med at dratte ned med et brag, og så ellers igang med at pakke alle hendes ting ned i flyttekasser, så vi kunne starte med et “blankt lærred”.

Dernæst gik vi igang med at male det gamle vitrineskab som Sia fik af sin morfar i sommers. Desuden blev hendes gæsteseng også malet. Malingen er den samme som skabslågerne er malet med. Den er meget lys grøn, og er et godt alternativ til den evigt hvide farve.

 

Her ses “Gæsteafdelingen” inden makeover’en.

 

Her ses “Tv-afdelingen” inden makeover’en.

 

“Sove-afdelingen” FØR

 

Følg med i de nærmeste dage, og se hvordan værelses-makeoveren skrider fremad, og se det endelige resultat 🙂

 

Må din mandag blive fantatisk, trods regn og rusk.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.