Vinterstrik i sommervarmen

Vinterstrik i sommervarmen

Fridag, strik og migræne

Jeg har min ugentlige fridag om onsdagen, og har siddet med vinterstrik i sommervarmen. Jeg havde derfor allerede i går planlagt hvordan den skulle bruges: På en del praktiske opgaver – der er jo nok at se til når vi bor 5 (nærmest voksne) i huset.

Desværre var kroppen ikke helt med på samme linje da jeg stod op til morgen. Men da jeg er af den type der nødigt opgiver hvad der er besluttet, gik jeg på med krum hals. Det betød at da min kæreste en sjælden gang kom hjem og kunne afholde sin frokostpause sammen med mig, var jeg yderst pirrelig og grumpy.

Det var ikke helt fair over for manden!

Jeg måtte bare indse, at de planer jeg havde lagt for dagen alligevel ikke kunne fuldføres. Jeg skal afsted til noget forældreintro på den yngste datters gymnasium i aften, så der skal energien også  være til. Jeg tror også det er det der stresser mig en anelse, at jeg VED at jeg er bombet efter sådan en aften og jeg VED at migrænen kommer buldrende.

Ændring af planer

Nå, men i al fald blev jeg nødt til at skubbe min beslutsomhed lidt i baggrunden, og ændre på mine planer for dagen. Så da den sidste maskine med vasketøj var blevet hængt ud, og opvaskeren tømt, lagde jeg mig, og prøvede at hvile mig uden dårlig samvittighed 😉

Det gik nogenlunde. Derefter tog jeg mit evihedsstrikkeprojekt af et Christel Seyfard-sjal og satte mig med en kop kaffe og begyndte at strikke.

Karla og strikOg her sidder jeg så endnu!

Jeg skifter mellem lænestolen i solen og stolen i skyggen 🙂

Det er ret varmt at sidde med uld, men nu VIL jeg have det strikkeprojekt færdigt – der ligger nemlig et nyt og spændende strikkeprojekt og venter på mig 🙂

Nå, jeg må hellere komme videre med at strikke 🙂

Må din onsdag blive sommervarmen og solfyldt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.