Workdress – lyder bedre end arbejdstøj

Workdress – lyder bedre end arbejdstøj

Jeg har opdaget et ‘nyt’ tøjmærke. Det er ikke nyt i den forstand, for det har eksisteret siden 2008, men det er nyt for mig 🙂 …og så er det et polsk tøjmærke. Yes, du læste rigtigt: POLSK!

Nu er der ikke som sådan noget galt med Polen, men det er just ikke et land man hører om, når det gælder haute couture.

Tøjmærket hedder Nife, og passer super godt ind i min smag, når jeg skal bruge det på arbejde. Det er klassisk og alligevel trendy.

Jeg har lige bestilt 2 skjorter gennem en webshop her i DK. Nu skal jeg så se om kvaliteten er ok, for så køber jeg helt sikkert mere. Jeg har kontaktet virksomheden i Polen, for at høre om de sender til DK via deres webshop, for så kan jeg godt se at der er en del penge at spare:

De 2 skjorter jeg har købt (se billederne herunder) koster 600,-/stk. her i DK og i deres egen webshop i Polen koster de 152,-/stk. Så kommer der selvfølgelig porto og lidt til, men det kan KUN være billigere.

paski_m

kropki_m

Så nu venter jeg spændt på mine varer (der er en lang leveringstid – 15 dage) og venter også på at firmaet svarer om de sender til DK.

Jeg skal nok holde dig orienteret om, hvad jeg finder ud af med det hele 🙂

Hvad synes du om skjorterne? Ser de ikke flotte ud?

Du tænker måske at jeg har tøj nok (i fht. det indlæg jeg skrev i pinsen) men fordi jeg skal se præsentabel ud på mit arbejde hver dag (dårlig undskyldning for at købe lækkert tøj, I know 😉 ), så er det (næsten) livsnødvendigt med en del tøj 😉

Hvordan ser dit klædeskab ud? Hænger der også en masse? Eller er du bare ikke lige så grådig som mig? 😀2 thoughts on “Workdress – lyder bedre end arbejdstøj”

  • Jeg er vist ligesom dig Efter at have fået konsulentjob er jeg også nødt til at være præsentabel, som du siger Og når jeg så ovenikøbet har fundet glæden ved selv at sy kjoler, ja så vokset garderoben stille og roligt

    • Hvis man, som du, er ferm på en symaskine, så er det også fantastisk at sy sine egne kjoler. Det giver en masse glæde ved at få den garderobe som man drømmer om 🙂
      Jeg har kun syet få kjoler i mit liv. Jeg er nok mere god til at sy gardiner og puder. Grunden er nok ret simpel: Der skal der ikke klippes snørklede mønstre, og der skal som regel bare syes ligeud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.