Yvonne…. hende skal man da have på

Yvonne…. hende skal man da have på

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er noget så begejstret for kjoler, og aller mest kjoler fra Margot.
Jeg har efterhånden samlet en del kjoler til huse, og de bliver brugt flittigt, hver og en, og der er flere på vej ind i mit klædeskab.

Der findes et andet kjolemærke (som jeg desværre endnu ikke er den lykkelige ejer af) som hedder Mania. De ligger i nogenlunde samme prisklasse som Margot-kjolerne, og selvom jeg er en knallert til at regne, så kan selv jeg regne ud, at et almindeligt tøjbudget ikke kan bære for mange skønne kjolekøb.

Derfor har jeg besluttet mig at støve symaskinen af, og begynde at sy nogle af kjolerne selv. Jeg er medlem af en gruppe på Facebook, hvor vi har en fælles interesse for at sy disse kjoler selv, og der er de mere øvede, og os novicer, og alle hjælper alle. Ih jeg elsker den slags fællesskaber <3

Jeg har i noget tid søgt efter noget stof så jeg kunne sy denne kjole:

 

 

 

Kjolen er fra Mania Copenhagen, og hedder Yvonne. Bemærk margueritte-kanten, den er skøn, ikke?

Stoffet har jeg ikke kunnet finde her hjemme i de danske stofbutikker, ej heller margueritte-båndet. Heldigvis er jeg efterhånden en ret habil shopper på de udenlandske sider, så jeg fandt margueriterne i USA og stoffet har jeg fundet i Tyskland. Så nu venter jeg bare på at hele baduljen lander her hos mig. Nåeh ja, jeg skal også lige have købt et mønster 😉

Hvis mit kjoleprojekt lykkes, skal jeg nok lægge det op her på bloggen. Hvis det bliver en katastrofe, skal jeg nok forskåne dig 🙂

I næste uge, rejser min skønne Heidi og jeg til Rom, for at finde foråret. Ih hvor ville det være dejligt at kunne iføre sig “Yvonne”, meeeen det når jeg nok ikke at få hende færdig til. Så må hun vente til næste gang at Rom kalder 😉

Er der også gemt en lille syerske inde i dig? Hvad ville du sy, hvis du fik muligheden?

Må din tirsdag blive forunderlig fantastisk 🙂4 thoughts on “Yvonne…. hende skal man da have på”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.